Djoeke 'n Stephan vs Australia 'n New Zealand

Welkom op ons Reislog!

Hallo allemaal,

Al langere tijd willen wijeen reismaken naar verre oorden.Na veel wikken en wegen (vooral ik zei degek)hebben wij dan eindelijk de knoop doorgehakt. En gaat onze reis 20 december 2010 dan echt van start.

Inmiddels hebben we een aardige tijd achter de rug en is het beginvan de reis dan toch wel erg in zicht. De afgelopen weken zijnzeer traag voorbij gegaan, terwijl iedereenonsjuist zegt dat de tijd zo snelgaat en dathet wachtenzo voorbij is... Wij zitten juist elke dag weer te hopen dat het inderdaad zo snel zal gaan. Maar ook aan het wachten komt een eind. Hier start onze reis dan ook al een klein beetje.

In de loop van onze reis zullen wij hier het een en ander van ons latenhoren (verhalen)en zien (foto's). Hier houden we jullie op de hoogte hoe de reis verloopt, wat voor fantastische dingen wijmeemaken, hoekangaroobiefstuk smaakt,of het bier in Australieecht lekkerder is dan in Nederland, hoe mooi de natuur in Nieuw Zeeland nu echt is,Djoek misschientoch zover krijg te gaan bungee-jumpenenhoe wij onzereis uiteindelijk weer afsluiten.

Kortom hou onze weblog in de gaten en reis met ons mee, via de kaart weet je altijd precies waar we zijnen waar wezijn geweest!

Voor wieons mist of even wat van zich wil laten horen...... We are just a mouse click away!!

Love and Hugs

Stephan en Djoeke

P.S.: Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

je momsy en dad

leuk dat ik de eerste was ,,ha ha wat heb je het mooi gedaan ,lief en nu nog op reis ,,xxxx ons

Dennis

Ik wens jullie een onwijs gave, leuke, mooie, verfrissende, nieuwe, spannende, gezellige, ultieme, te kicke en gave reis toe!!!
Hug en XxX
Liefs Dennis

Nynke

Lieverdjes,
Het is dan bijna zover, spannend allemaal...Ik wil jullie de reis van jullie leven toewensen. Geniet van al het moois om jullie heen en breng mooie verhalen en herinneringen mee naar huis.
Ik hou jullie in de gaten.... ;-)
Liefs en dikke kuskroel, Nynke

Ellen

Whoohoo!! Nog 34 dagen tot deze super gave reis, spannend!!
Ik wens jullie de reis van je leven toe. Geniet en maak wat mooie herinneringen..:) Dikke kuzzz

pa en momsy,,,,,

hoy allebij ,,,haha was ik toch helemaal vergeten om jullie een onwijze vac....tyd te wensen ,,en heel veel spannende dingen doen samen ,,kom gezond en gelukkig weer terug ,,we zullen jullie missen ,,maar voor je het weet zijn jullie er weer ,,knuffels.xxxxxjes...en heel veel liefde van je pa en momsy,,schoonpa en schoonma ,,xxxx op naar AUSTRALIA......

Azzie

Tja....wat moet ik tippen....geniet zou ik zeggen!
Dikke kuzzz vann jullie schone zusss xxxx

Ylva

Zijn jullie nu nog niet weg :-) zijn jullie namelijk des te sneller weer terug! En ik
Ga ervan uit dat de tijd ertussen fantastisch is!!!!!! Xxxx

Natasja

Lieve Djoek, lieve Steef,
Nog even wachten totdat jullie geweldige reis gaat beginnen, 20 december komt in zicht.. super spannend allemaal!! Wij wensen jullie ontzettend veel plezier, zon, zee, strand en heel veel avontuur maar vooral geniet van elkaar!! Kom heel weer thuis en pas goed op elkaar.
Dikke knuffels en kussen van ons
Ronald&Natasja

Coen en Geeske

Lieve kinderen.
Straks is het zover: lang verwacht en toch komt jullie grote reis in zicht.
We zullen jullie erg missen, maar genieten met jullie mee.
Lieve schatten, maak er een avontuur van en geniet van alle mooie indrukken, die jullie opdoen(en van elkaar)dikke knuffels en xx van ons.

Hans

Kicke man!! ben stiekem toch wel een beetje erg jaloers! Maar ik gun jullie het er niet minder om!

Geniet ervan!! Cheers,
Hans

Karel

Tof! Maarruh komen jullie nog wel terug? :-§

femke

Lieverd, nog een paar dagen en dan gaan jullie beginnen aan de geweldige reis!!! 4 maanden op reis, ik ga jullie missen!!
Geniet van deze spannende, mooie, avontuurlijke reis en kom gezond terug.
Ik ben erg benieuwd naar jullie foto`s en verhalen.
ps: het is een mooie site geworden.
veel liefs fem

Oom Wiebe

Ja jongelui, eindelijk is het dan zo ver, dat jullie down under gaan met een positief gevoel en de zomer tegemoet. Zoiets is meestal once in a lifetime, dus haal er alles uit. Ik ga met Nel en de meiden verder in de up-fase
en we wensen jullie heel veel plezier en gezondheid toe.
Doe voorzichtig. Djoeke en Stephan, maak er wat van!

Wolter

Volg jullie reis met meer dan gewone belangstelling. Wellicht tot in Sidney ;-).
Heb een goede reis en geniet van al het moois

Sabrina

G'day! Vandaag de grote dag toch??

Heel veel plezier, goeie reis en vooral GENIET!!!
Wow, ben stiekem een beetje jaloers, ben zo dol op Australië! Always remember: no worries!

CYA!

Brennie

Kanjers!!!!!!!!!!!

Lekker genieten!! op naar de zon!!

Jullie zijn nu onderweg...

Ik denk aan jullie..

KUS

Hoi lieverds,
Fijn dat de reis goed verlopen is en dat jullie veilig en wel zijn aangekomen!
Wij de vrieskou en jullie heeeeerlijk zonnig weer!! Is niet eerlijk, haha!!
veel plezier en prettige kerstdagen in het zonnetje.
liefs fem

willie en frans

hallo schatten fijn dat jullie het naar je zin hebben
hier ook alles goed hoor ,geniet van alles daar en doe iedereen de groetjes van ons xxxx je pa en momsy

willie en frans

schatten ook voor jullie een hele fijne kerst en nieuwjaar in australia,,ons hart is bij jullie ,,geniet en eet en drink lekker ,,lieve xxxxxxxjes van je pa en momsy

geeske

Hoi lieverds,
Het is bij ons zondag 23 jan. We gaan vanmiddag uit eten met de rest van de fam. om alvast mijn verjaardag te vieren.Waar zitten of liggen jullie nu?
Wij zijn weer erg benieuwd naar de volgende avonturen.
Geweldige foto's en reisverslagen maken jullie. Op deze manier beleven we de reis ook mee.
Dikke kus,ook van papa en tot skyps.(hoop ik)

hoi,
op de vlucht voor de storm?
Ik hoorde van ma dat jullie nu richting sidney gaan en daarna naar nex zealand.
hopelijk snel weer skypen.
dikke kus

Hoi zusje,
Gefeliciteerd met je verjaardag!!!!
Een leuke dag vandaag?
Dikke kus van ons

frans en willie

Djoeke gefeliciteerd met je verjaardag ,,,,,heb ik al 3x gedaan intussen ,maar nu zo even .een gezellige dag van ons dikke xxxxxxjes van Frans en mij ,tot hoors

Rien & Linda,

Djoeke, Happy Birthday, We hope all is going well,Have a nice day!