Easy Eastcoast
Hello to you all,
Waarschijnlijk de een na laatste x dat jullie iets van ons zien op deze site.
Het avontuur zit er bijna op. Nog een paar erg leuke dagen te gaan en dan zijn we weer op weg naar het kleine Nederland. Dan is eindelijk echt alles weer 'just around the corner' :D
Wat hebben wij nog uitgespookt tijdens onze laatste weken van dit fantastische avontuur en geweldige reis. In one word... Weinig :D
Maar laat ik toch iets meer woorden gebruiken. We voornamelijk de sunshine coast, de gold coast en central coast afgegaan. In Noosa een surfplank gekocht en alle bijbehorende accessoires, jaja deze newbie op surfgebied waxt al zijn eigen plank :D Surfen is echt heerlijk om te doen, In ieder geval heeft het heel veel fun gebracht, vele wipeouts, een paar mooie golven kunnen pakken en een goede workout.
In de tussentijd heeft djoeke veel tijd doorgebracht op het strand.Lekker bakken en natuurlijk gebruik van olie :D Die heeft optimaal gebruik gemaakt van het aantal zonuren dat ons geboden werd. Na deze dagen chillen op weg naar Brisbane, onderweg nog even gestopt om wat surfskills op te doen in Caloundra, wederom heerlijk weer.
In Brisbane hebben we genoten van een hapje en een drankje, ons geluk beproeft in het casino. Zoals jullie zien komen wij bijna thuis dus hebben we niet veel geluk gehad in het casino. Djoek is een ochtend gaan winkelen, terwijl ik heerlijk plaats heb genomen in een bioscoop.
Verder valt er niet zo heel veel te vertellen, allemaal een beetje hetzelfde als paragraaf II. Strand liggen, surfen, eten en drinken, alleen verschillen de plaatsen vanaf Surfers Paradise tot aan Sydney. Maar ik vertel jullie liever wat zo'n 4,5 maand reizen nou ongeveer inhoud:
- op 44 campings overnacht
- op 19 andere plaatsen overnacht (bij vrienden thuis/Resort/hostel/etc)
- 1200 dollar bespaart door niet te roken
- met 7 verschillende vervoelsmiddelen onszelf verplaatst
- ...........?? + 5240km (NZ) gereden
- .....?? verschillende strandjes (in OZ) gelegen
- 3x de ehbokit gebruikt
- 7 dgn geen alcohol gedronken
- zo'n 3800 foto's gemaakt
- 41 short movies gemaakt
En wat hebben wij zoalgeleerd:
- It makes not out!
- Life is better when you surf!
- Alcohol may be the road to nowhere, but at least it is the scenic route
- Two wrongs don't make a right, but three lefts do
- The problem with the world is that everyone is a few drinks behind
- The grass may be greener on the other side, but it is just as hard to cut
- I am not an alcoholic, I am australian.
- Stop, Revive, Survive!
- Zonder strijd geen kilo's kwijt (voor aankomende periode) WHAHAHA
And last but not least:
- NO WORRIES!
Het was ons een genoegen jullie van wat leesvoer te voorzien, rest ons nog het volgende:
Totsnel in reallife, en voor de laaste xgreetz vanuit een heerlijkAustralie.
zooo
dat klinkt allemaal super relaxed....
mooie spreuken ook!!!
enne...
vervelend voor jullie..eeeuh..
maarre ...
Ik doe stiekem een dansje hier:
YEAAAHHHHHHHH!!!!!!!!
Ze komen eindelijk terug!!!!!!
nog maar een paar daagjes :D :D :D
VLAG UIT!!!!
Leuk dat jullie weer terug komen!!
maar ik zal de verhalen wel missen :-))
Kus Angela
Enjoy the last piece of the tail! X
Gast, goeie reis terug en tot ziens in de Lotus!
Jaaaaaaa, bijna thuis, how I've missed you!!! Enjoy the last few days down under en hier hangt inderdaad de vlag al uit ;-) kus voor 2 xxx
Dat zal zwaar zijn die laatste paar dagen! Sterkte daarmee en tot snel....
Dikke kuzzz van jullie schone zusss xxx
Jongens bedankt voor de leuke verhalen van jullie belevennissen. Het zal wel erg wennen zijn in de kleine ruimte van Nederland. verder wensen wij jullie een hele goede vlucht naar huis.
Ik zeg: GEWOON DOORSCHRIJVEN IN NL!!!
see you on this side.
Nog een leuke paar dagen gewenst!
Jammer dat je niks in het casino gewonnen hebt, anders was je vast niet teruggekomen!
Ben wel benieuwd wat de antwoorden op de quiz dan zijn ..... ?
Hoi Djoeke en Stephan, het was erg leuk om jullie belevenissen te volgen. Helaas voor jullie zit het er al weer bijna op. Geniet er nog even van die laatste dagen ! Groetjes Jeroen
Wat een mooie samenvatting van een geweldige reis. We hebben er ontzettend van genoten, maar zijn ook erg blij jullie weer te zien en te knuffelen. Goeie reis terug en tot 2e paasdag. xx van papa en mama.
welkom thuis zometeen en geniet ook maar even van het mooie paasweer.
hoy allebij toch nog even reageren op jullie verhaaaaaal wat eindelijk het einde in zicht is ..we hebben genoten van jullie mooie verhalen en prachtige foto,s mooie spreuken en een heerlijk gevoel dat alles goed gegaan is ,,,,heeeel veeeel liefs voor jullie en geniet ook van je thuiskomst xxxxxxxjes van je pa en momsy ,,,