Goodbye awesome Australia
Onze reis zit er op! Met tranen in onze ogen hebben we afscheid genomen van Australie.
Van onze reis, van het avontuur en vooral ook van het niets doen en het niets moeten.
De laatste dagen van onze reis hebben we doorgebracht bij Rien en Linda thuis. Ik durf met recht te zeggen dat dit de liefste mensen van Australie zijn! Altijd zijn we welkom geweest, Rien altijd klaar om een gezellig praatje met je te maken en Linda altijd aan het tuinieren of heerlijk aan het koken!
Ook zijn daar Carlijn en Mara onze reis binnen komen wandelen en wij in die van hen. Ook Carlijn en Mara zijn bezig met een rondreis door Australie, maar zij blijven wat langer weg van huis en zullen hierna oa nog doorgaan naar India. Met zijn 6-en hebben we nog heerlijk genoten van wat typische Australische dingen. Heerlijke meatpies gegeten, een echte Australische markt aangedaan vol leuke en foute souvenirs, naar de Dutch Shop geweest, kangaroo gegeten, naar een wedstrijd van NRL geweest (Wests Tigers - Brisbane Broncos) en een fantastische dag gehad op de Sydney Easter show. Dit is echt een grote happening in Sydney, hier wordt van alles geshowed, wedstrijden schaapscheren, demonstratie policedogs, agriculture, veeteelt, pigshows, Alpaca shows, wedstrijdje boomhakken, kinderboerderij, hypnose show, kermisspelletjes, Fruit&vegetableparade, proeverijen van wijn, vlees, snoep etc. En overal diverse soorten eettentjes, natuurlijk he!
Kortom een hele mooie afsluiter van een nog mooiere reis.
Nu rest alleen nog de bekend making van de prijsvraag..........tromgeroffel!!!!!!
De juiste antwoorden zijn
We hebben op de kilometer nauwkeurig 15.027 km door australie gecrossed en onderweg zijn wij op welgeteld 45 stranden gestrand

Hiermee is de winnaar van Djoeke 'n Stephan vs Australie en New Zealand prijsvraag:
HANS VAN DEN BERG
Hans gefeliciteerd en ik zorg ervoor dat de prijs bij jou terecht komt!
Ik hoop jullie in de toekomst voor nog meer mooie verhalen en foto's te kunnen voorzien. Voorlopig zal het kwa vakantie verhalen even stil zijn

Tot die tijd, take care, no worries en live life to the edge!
Djoeke en Stephan
Woohooo!! YES gewonnen!!
Ik ben benieuwd naar de prijs! Moeten binnen kort maar een bakkie doen dan...
Ohja... en dankjewel nog... :-)
Nouja... dat moeten we nog even afwachten! :-) ;-)
ooh,we hadden de antwoorden met de flessenpost gestuurd maar die is blijkbaar nooit aangekomen want anders hadden wij nog een goede concurrent van hans geweest! Niet getreurd,wij wachten gewoon af tot er n volgende prijsvraag komt :) ohja doppie,wij hebben zojuist les 22 met evy afgerond! we keep in touch'
he wat jammer nou,,,haha we zijn te laat ,maar we hebben genoten van jullie verhalen en prachtige foto,s en het ging allemaal toch wel snel voorbij, we zijn heeeeeeel erg gelukkig dat alles goed gegaan is ,en jullie weer veilig thuis zijn ,,jullie kunnen terug kijken op een onvergetelijke vacantie in de aussie ..en mooie herineringen ,met lieve mensen en vriendelijke mensen .dikke xxxxxxxxen van je pa en momsy
Hoi kanjers...
Inmiddels zijn Rinus en Linda hier in Nederland...Ook erg leuk natuurlijk!!!
Ik zou zeggen..."sparen voor de volgende trip!!!!"
Kuzzz van jullie schone zusss xxxx